Alpuumintie 1 A, 84100 YLIVIESKA  |  Puh. 040 525 7197

Korjausrakentamisesta uudisrakentamiseen - KR-Timperi Oy tekee rakennustyöt kattavasti

Tarvitsit sitten kylpyhuoneremonttia tai apua omakotitalon rakentamiseen, KR-Timperi Oy palvelee osaavasti ja joustavasti. Meiltä saat aina yksilöllistä ja luotettavaa palvelua projektin alusta loppuun saakka. Toimintatapoihimme kuuluu, että voit asioida koko projektin ajan saman henkilön kanssa ja voit päättää myös työn laajuuden itse. Teemme töitä sekä urakka- että tuntitöinä ja tarvittaessa kauttamme saat myös töihin tarvittavat rakennusmateriaalit. Kaikki rakennus- ja korjaustyöt toteutamme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan!

Omakotitalorakentaminen

Omakotitalon rakentaminen on monivaiheinen projekti, joka kannattaa tehdä huolella. KR-Timperi Oy tekee kaikki omakotitalon rakentamiseen liittyvät työt luotettavasti ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu kaikki talonrakennuksen työt aina perustuksista rakennuksen sisätilojen viimeistelyyn asti. Jos haluat tehdä osan talon rakennuksesta itse, saat meiltä myös neuvontaa kaupan päälle.

Kosteiden tilojen rakentaminen ja remontointi

Toimivat pesutilat tekevät arjesta viihtyisää ja ylellistä. Jos oma kylpyhuoneesi on kaukana rentouttavasta kotikylpylästä tai kaipaat esimerkiksi tehokkaampia kodinhoitotiloja, ota yhteys meihin! Kosteiden tilojen rakentaminen ja remontointi vaativat erityisosaamista, huolellisuutta sekä oikeanlaiset tuotteet. Luottamalla rakennusalan asiantuntijaan säästät aikaa ja vaivaa me hallitsemme erilaiset rakentamisen vaatimukset, sopivat työmenetelmät ja huolehdimme siitä, että työnjälki on siistiä ja ammattitaitoista. Näin sinä voit keskittyä rakentamisen ja remontoimisen mukavimpaan vaiheeseen: mielikuvituksen valloilleen päästämiseen ja suunnitteluun.

Korjausrakentaminen

Oli korjaustarpeesi sitten pienempi tai suurempi, KR-Timperi tekee kaikki korjaustyöt huolella sekä talon sisällä että ulkona. Me osaamme arvioida asiantuntevasti, millainen korjaustarve kodissasi on. Kustannusarvioinnin tekeminen kauttamme on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään. Korjaustyömme käynnistyvät aina yksilöllisellä suunnittelulla ja palvelemme koko korjausprojektin aikana joustavasti. Kauttamme saat kätevästi ja edullisesti myös kaikki korjaustöiden tarvikkeet sekä ammattitaitoiset putki- ja sähkömiehet. Älä siis turhaan tuskaile tippuvien tapettien kanssa tai voivottele toimimatonta pohjaratkaisua, vaan ota yhteyttä KR-Timperiin ja laitetaan yhdessä kotisi kuntoon!

Kosteusvaurioiden korjaus

Erilaisten kosteudesta aiheutuneiden vaurioiden korjaus vaatii erikoiskalustoa sekä erityisosaamista. KR-Timperi Oy tekee kosteusvaurioiden korjaukset luotettavasti kaikenlaisissa rakennuksissa. Meillä on alalta pitkä kokemus, joten voit luottaa ammattitaitoomme!

Liike- ja teollisuusrakentaminen

KR-Timperi Oy tarjoaa myös yrityksille erilaisia laadukkaita rakennuspalveluita. Korjaamme ja uudistamme toimistoja ja muita liiketiloja sekä rakennamme myös kokonaan uusia liikerakennuksia. Remonttia suunnitellessa etsimme aina ratkaisut, jotka häiritsevät mahdollisimman vähän yrityksesi toimintaa muutoksen aikana. Tarpeen vaatiessa voimme tehdä saneerausta myös työajan ulkopuolella. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Muistathan, että kustannusarvioinnit teemme aina ilmaiseksi!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meistä kavereillesi